(0)
(0)

Firefly Sessions 2024

Een muzikale wandeling tussen de vuurvliegjes in het Zoniënwoud
Vanaf maandag 17 t.e.m. vrijdag 21 juni 2024

CONCEPT

Het is een betoverend zicht als de vuurvliegjes gedurende enkele weken per jaar na zonsondergang ronddansen. Ook in Brussel kan je deze magische momenten beleven. Samen met muzikant-bioloog Raphael De Cock, de Belgische specialist in vuurvliegjes, trekken we het Zoniënwoud in voor een intiem concert met telkens een gastmuzikant(e). Het hoogtepunt van de avond breekt als de mannetjes van de kleine glimworm of vuurvliegje, een opvallende en herkenbare soort glimworm, na zonsondergang beginnen rond te vliegen. Wanneer zij in grote aantallen rondvliegen, zorgen ze voor een feeëriek spektakel!

Video

TICKETVERKOOP

Het festival is uitverkocht.

Na reservatie & betaling ontvang je het officiële ticket, neem deze geprint of op je smartphone mee op de dag van het festival. Als we dit evenement omwille van het slechte weer moeten annuleren, dan zullen wij u dit laten weten via e-mail vóór 18.00 uur de dag van het evenement. Controleer uw e-mail voordat u vertrekt.

PRAKTISCH OP DE DAG VAN HET FESTIVAL

Draag stevige schoenen of stapschoenen, iets om op de grond te gaan zitten en indien nodig regenkledij. We wandelen een lus van ongeveer 4 km die niet met een voertuig te bereiken is. Na bevestiging van betaling ontvangt u per e-mail het exacte adres van het vertrekpunt, in de gemeente Watermaal-Bosvoorde. We vertrekken stipt om 20:15 uur en wachten niet op laatkomers. Het einde van de activiteit is voorzien rond 23.30 uur. Deze activiteit vraagt het nodige respect voor de natuur en het woud in ruil voor een magische ervaring.

 

Met de steun van

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden