Living Room Music Festival 2021

Tuineditie @ Watermaal-Bosvoorde
Zondag 13 juni 2021

Welkom in de tuinwijken Le Logis en Floréal en de Aartshertogenwijk in Watermaal-Bosvoorde, waar het Living Room Music Festival je dit jaar trakteert op een Garden Edition! Het uniek stukje erfgoed, Le Logis-Floréal, werd aangelegd tijdens het interbellum en is gebaseerd op Engelse tuinsteden.

Op zondag 13 juni zullen 10 bewoners hun tuinen openstellen voor concerten met traditionele muziek en de buurt laten zinderen. Kom langs, ontdek muzikanten van verschillende horizonten en maak kennis met de buren, bezoekers en vrijwilligers die op het festival aanwezig zijn.

Hoe werkt het? Kies 3 concerten uit de 10 aangeboden concerten. Elke groep speelt 3 keer 30 minuten, afgewisseld met 30 minuten pauze zodat het publiek naar de volgende tuin kan wandelen. In 3 uur tijd kan je dus genieten van 3 concerten in een pittoreske omgeving.

De dag van het festival: Met uw ticket (op uw smartphone of afgedrukt) gaat u rechtstreeks naar het adres van de bewoner van het eerste concert dat u koos. Soms bevindt de ingang van de tuin zich aan de achterkant en moet u dus rondlopen. Deze wijk is heel bijzonder omwille van de smalle paden die zich aan de achterkant van de tuinen bevinden. U neemt deze om zo de tuin binnen te gaan en het concert bij te wonen. In het geval van regen neemt u best de nodige voorzorgsmaatregelen (paraplu, regenjas,…). Wij voorzien enkel een overdekking voor de muzikanten, voor het publiek is dit helaas niet mogelijk. Café des Archiducs is geopend, dus indien u tijd heeft (tussen of na de concerten) kan u daar stoppen voor een drankje binnen of op het terras. Toiletten zijn beschikbaar in het café of aan het infopunt in het centrum van de wijk. Geniet van het festival!

Download hier de map van het wijk

Een initiatief van Muziekpublique, georganiseerd in samenwerking met La Vénerie, met de steun van de OCMW van Watermaal-Bosvoode en van de Logis-Floréal.

       


Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden
Tickets kopen
PROGRAMMA
1. Hamed Urmiye (Koerdische liederen) bij Jean-Nicolas
16h-17h-18h
2. Duo Shams (oud & cello) bij Sabine
14h-15h-16h
3. Ionica Transylvania (Balkan) bij Lilia
15h-16h-17h
4. La Valise (folk) bij Evelyne
16h-17h-18h
5. Laura Cortese Trio (americana) bij Rodolphe
14h-15h-16h
6. Antonio Segura & Jose Ligero (flamenco) bij Dominique
16h-17h-18h
7. 3'Ain (oriental folk jazz) bij Jean-François
14h-15h-16h
8. Zouratié Koné Ensemble (B.Faso) bij Nadia
14h-15h-16h
9. Cecilia Peçanha (Brazilië) bij Benjamin
15h-16h-17h
10. Kel Assouf (touareg) bij Philippe
16h-17h-18h
TICKETS

UPDATE: Het festival is volledig uitverkocht

Het is sterk aangeraden om voor het Living Room Music Festival te reserveren omdat de plaatsten in de tuinen beperkt zijn door de Covid-regels.

Een pas voor het festival kost 12€ (of 10€ voor leden van Muziekpublique), en geeft toegang tot 3 concerten naar keuze uit 10 concerten. 

Kies eerst het gewenste aantal en het soort tickets (ledentarief of niet-leden). Omwille van Covid kan je niet meer dan 5 tickets tegelijkertijd reserveren. 
Maak vervolgens je selectie van drie concerten op verschillende uren ! Als een concert niet meer in de uitklaplijst staat, is die uitverkocht.
Volg vervolgens de aankoopprocedure tot aan de check out om te betalen voor je reservatie. Kies tenslotte het gewenste aantal tickets, voeg ze toe aan je mandje et volg de betalingsprocedure. 

Kies je selectie van 3 concerten :