(0)
(0)
Nieuws overzicht

Er is geen les tijdens de krokusvakantie

World Music & Dance Academy
26 februari 2019

Volgende week vinden er geen lessen plaats in Mabo en het Solidariteitshuis. De lessen in Mabo en het solidariteitshuis beginnen weer na de vakantie (de week van 11 maart). Sommige lessen, die plaatsvinden in het Moliere theater, gaan echter wel door tijdens de krokusvakantie. Contacteer uw leerkracht om zeker te zijn of de les al dan niet doorgaat.

Het tweede trimester zit er bijna op! Ben je nog niet ingeschreven voor deze cyclus? Maak dit dan zo snel mogelijk in orde. Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te schrijven:

  • Online: Om zich in te schrijven voor een cursus is lidmaatschap van Muziekpublique verplicht. Heb je nog geen lidkaart? Dan kan je deze hier  (10€) kopen. Het is mogelijk om je op hetzelfde moment in te schrijven voor een cursus en het lidmaatschap. Voeg de cursus, waarvoor je je wilt inschrijven, en de lidkaart toe aan het winkelmandje en werk de bestelling af. De inschrijving is geldig nadat de betaling is uitgevoerd.
  • Aan het onthaal van Muziekpublique: Theater Molière (Naamsepoortgalerij 3, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel), van dinsdag tot vrijdag van 10u30 tot 13u en van 15u tot 18u (in cash).
  • Aan het onthaal van Mabo (Moutstraat 22, 1000 Brussel), dinsdag, woensdag en donderdagavond van 17u30 tot 22u (in cash).

Nog geen tijd gehad om jouw lidkaart op te halen in het Moliere theater? Stuur een mail naar cursus@muziekpublique en dan zorgen we ervoor dat je je lidkaart kan ophalen aan het onthaal van Mabo!