(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - The firefly sessions

Muzikale vuurvliegjes wandeling
Op Vrijdag 25 juni 2021 - 20h00
VRIJ 25/06

NOOT: De ticketverkoop voor dit evenement start op dinsdag 8 juni om 10.30 uur via onze website

Het is een betoverend zicht als de vuurvliegjes gedurende enkele weken per jaar na zonsondergang ronddansen. Ook in Brussel kan je deze magische momenten beleven. Samen met muzikant-bioloog Raphael De Cock, de Belgische specialist in vuurvliegjes, trekken we het Zoniënwoud in voor een intiem concert met telkens een ander gastmuzikant(e). De wandeling eindigt met het observeren van vuurvliegjes, die alleen bij zonsondergang te zien zijn. Wanneer zij in grote aantallen rondvliegen, zorgen ze voor een feeëriek spektakel!

Praktisch

Draag stevige schoenen of stapschoenen, iets om op de grond te gaan zitten en indien nodig regenkledij. We wandelen een lus van ongeveer 4 km die niet met een voertuig te bereiken is. Na bevestiging van betaling ontvangt u per e-mail het exacte adres van het vertrekpunt, in de gemeente Watermaal-Bosvoorde. We vertrekken stipt om 20:15 uur en wachten niet op laatkomers. Het einde van de activiteit is voorzien rond 23.30 uur. Deze activiteit vraagt het nodige respect voor de natuur en het woud in ruil voor een magische ervaring.

 

Na het reserveren ontvang je het officiële ticket, neem deze geprint of op je smartfoon mee. Als we dit evenement omwille van het slechte weer moeten annuleren, dan zullen wij u dit laten weten via e-mail vóór 18.00 uur de dag van het evenement. Controleer uw e-mail voordat u vertrekt.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden