(0)
(0)
Concerten overzicht

SOLD OUT - Duo Szabadság

Opmerkelijk Belgisch duo
Op Zaterdag 5 juni 2021 - 20h30
'LE PERUCHET' MARIONETTENTHEATER - Woudlaan 50, 1050 Elsene
ZAT 05/06

Dit concert start om 20h30. Klik HIER om tickets voor het concert om 18h30 te boeken.

Szabadság is een opmerkelijk Belgisch duo. Jefferson Louvat speelt mandoline, mandola en mandocello en zingt sporadisch, en Ariane Cohen-Adad speelt viool en viola en zingt. De muziek die ze maken varieert van bluegrass tot klezmer tot Hongaarse en Bulgaarse volksmuziek.

Jefferson begon mandoline te spelen toen hij 11 was, zonder te weten welk instrument het precies was. Zijn nieuwsgierigheid deed hem al snel de Bluegrass scene ontdekken, waar hij jarenlang inspiratie uit putte. De virtuositeit die hij opdeed in de Bluegrassschool, gecombineerd met zijn gevoeligheid, geërfd van zijn Hongaarse wortels, hielp hem een subtiele, authentieke en dynamische speelstijl te ontwikkelen.

Ariane is gekend voor haar gevoelige, grenzeloze speelstijl. Op zevenjarige leeftijd begint ze haar klassieke vioolstudies waarmee ze een eerste prijs behaalt aan het conservatorium van Lyon. Op haar vijftiende laat haar vader haar kennismaken met Klezmermuziek via verschillende projecten waaronder theater, Jiddische liederen en verhalen.

Szabadsag is genomineerd bij de Octaves de la Musique 2021 in de categorie Wereldmuziek met het nieuwe album Ellis Island!

Opgepast : dit concert vindt plaats in de tuin van het Marionettenmuseum, Peruchet, in openlucht. Neem dus een trui en regenjas mee bij koude of regen.

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's