(0)
(0)
Concerten overzicht

Uitgesteld - ¡Flamenco!

Saïdjah La Zambra, José-Luis Domínguez, Antonio Paz & Esteban Murillo
Op Vrijdag 13 november 2020 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
VRIJ 13/11

Omwille van de nieuwe maatregelen tegen Covid-19 van de Brusselse regering, kan het concert niet doorgaan. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum communiceren.

Een voorstelling met uitroeptekens. Zo laat ¡Flamenco! zich nog het best omschrijven. Vanuit hun Belgische bakermat gaan deze vier artiesten op reis naar de Andalusische tablao’s waar de flamenco in zijn meest pure vorm wordt beoefend. Vanuit het diepste respect voor de eeuwenlange traditie, wiegen ze je in warme melodieën, opgezweept door de kleurrijke kleding en het impressionante voetenwerk van de dans.

De twee zangers, Antonio Paz en Esteban Murillo, creëren ter plekke harmonieuze synergieën en tasten de mogelijkheden van de cante tradicional af. Hun melismes (toongroep in één lettergreep) kiezen vrijelijk de ruimte om dan wonderlijk samen te vallen, wonderlijk begeleid door de gitaar van José-Luis Dominguez.  Saïdjah Galo‘s dans brengt naast kleur en beweging, elegante sensualiteit en pittige expressie in deze bundeling van passies, die het wezen van de flamenco weet te treffen.

“Als we samenwerken slaat ons hart in dezelfde cadans” zegt Antonio Paz.
“Dit fantastische gevoel willen we overbrengen op het publiek”.

 

Saïdjah La Zambra : dans
Antonio Paz : zang
Esteban Murillo : zang
José-Luis Domínguez : gitaar

 

CONCERT ZA 14/09

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden