(0)
(0)
Concerten overzicht

Noche de Flamenco

Coral Vados invite Mara Rey & Pedro Cordoba
Op Vrijdag 7 februari 2020 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
VRIJ 07/02

Voor deze avond van muziek en dans in de puurste flamencotraditie nodigde danseres Coral Vados, die ook lesgeeft aan de Music Academy van Muziekpublique, enkele gerenommeerde en internationale artiesten uit.

Zangeres Mara Rey is bekend van de tablaos in Mexico waar ze haar debuut maakte met haar vader en broer, de vermaarde manouche gitaristen Tony en Antonio Rey. Mara luisterde grote podia en festivals in Spanje op, zoals het theater Lope de Vega en de Bienal de Sevilla. Ze deelde podia met artiesten als Manuela Carrasco, Los Farruco, Antonio el Pipa, Duquende en Antonio Canales.

Pedro Cordoba volgde al van jongs af aan een flamenco-opleiding bij ondermeer Manolete, Eva La Yerbabuena, Antonio Canales, Javier Latorre en Javier Baron. Inmiddels is de bailaor een gevestigde waarde, die vaak optreedt met meestergitarist Vicente Amigo. Hij maakt furore met zijn kracht en technische beheersing terwijl hij toch in de eerste plaats een bijzonder expressieve en veelzijdige flamencodanser blijft.

De jonge en uiterst getalenteerde Esteban Murillo zal deze artiesten vergezellen met zijn spectaculaire stem. Hij zingt met een enorme passie en overtuigingskracht, klinkt daarbij als een doorleefde flamencozanger die al generaties lang lijkt te zingen. Gitarist Anthony Carrubba vervolledigt het gezelschap. Hij studeerde aan het Conservatorium in Barcelona en kreeg les van van de flamenco-gitaarbroers Rafael en Manuel Cañizares.

Deze zowel gevoelige als vurige artiesten zullen ons meenemen op een reis die rijk is aan emoties.

  • Mara Rey: zang
  • Pedro Cordoba: dans
  • Esteban Murillo : zang
  • Coral Vados : dans
  • Anthony Carrubba : gitaar

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video's