(0)
(0)
Concerten overzicht

Didier Laloy & Quentin Dujardin

Cd-release concert ‘Water & Fire’
Op Zaterdag 5 oktober 2019 - 20h00
Molière Theater - Naamsepoortgalerij, Bolwerksquare 3, 1050 Brussel
ZAT 05/10

Na verschillende eigen projecten en met een groeiende internationale ervaring, besloten gitarist Quentin Dujardin en accordeonist Didier Laloy samen muziek te maken die hen op het lijf geschreven staat. Beide artiesten balanceren op de rand van jazz, klassiek, folk of filmmuziek. Hun ontmoeting vertaalt zich als een dialoog van tegengestelden, als water en vuur wat dan ook de titel van het gloednieuwe album ‘Water & Fire’ levert. Een intens muzikaal moment waar ruimte en tijd even stoppen.

De twee ogenschijnlijk tegengestelde muzikale temperamenten zoeken een middenweg tussen warm en koud die een rijk, melodieus album voortbrengt. De twee artiesten vullen elkaar prachtig aan en zorgen voor een klanksensatie met zowel brandende als ijzige momenten.

De jonge bassist van de Nationale Opera van Parijs, Adrien Tyberghein, zorgt voor de ideale brug tussen beide artiesten. Met zijn strijkstok doet hij een klassiek universum herleven, dat allesbehalve stoffig klinkt, maar uitblinkt in verfijndheid en virtuositeit.

  • Didier Laloy : diatonische accordeon
  • Quentin Dujardin : gitaar
  • Adrien Tyberghein : contrabas

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Video