(0)
(0)
Concerten overzicht

Nieuwe datum - Tricycle (Be)

20 jaar samen op tour
Op Zaterdag 13 maart 2021 - 20h00
ZAT 13/03

Het concert van Tricycle werd uitgesteld, dit is de nieuwe datum. Voor terugbetaling en tickets geldigheid, zie hier !

Accordeonist, pianist en componist Tuur Florizoone, Philippe Laloy (saxen & fluit) en Vincent Noiret (contrabas) toeren dit jaar om het 20-jarig bestaan van Tricycle te vieren. Daarbij spelen ze werk uit de verjaardags-cd ‘ZOOM’.  Daarop tast het trio in 13 toegankelijke, inventieve en verhalende composities van Tuur Florizoone zoals vanouds de grenzen van de jazz, wereldmuziek, filmmuziek en klassieke muziek af met een typisch ‘Belgisch’ geluid als resultaat. 

De titel van het album mag dan op het eerste gezicht aan conference calls in sombere corona-dagen doen denken, eigenlijk verwijst ze naar het beeldende van de composities. Elke compositie is een verhaal op zich, en suggereert beelden die in een film, een fotoreeks of documentaire kunnen opduiken. Met twintig lentes in de achterzak bewijzen Tuur, Philippe en Vincent hoe ze als trio stevig naar elkaar zijn toegegroeid zonder hun identiteit te verliezen.

Hartverwarmende muziek voor fijnproevers!

Dit is de nieuwe datum voor het uitgestelde concert! Voor terugbetalingen of informatie over de geldigheid van oude tickets, klik HIER!

 

  • Tuur Florizoone: compositie, accordeon, piano
  • Philippe Laloy: saxofoon, fluiten
  • Vincent Noiret: contrabas

 

Geniet van veel voordelen en kortingen

Lid worden

Tickets

Video's